U bent hier:

Afhalen bestelde wielerkleding

21/03/2020

Nu de Algemene ledenvergadering van de Renvereniging en de daarbij geplande onthulling van de nieuwe wielerkleding is afgelast i.v.m. het Corona-virus, willen wij je volgende week de mogelijkheid geven om de nieuwe wielerkleding te komen afhalen in ons clubhuis als je deze besteld hebt. Om de kans op een eventuele verspreiding van het virus zo laag mogelijk te houden, zijn er meerdere avonden op alfabet:

  • Maandag 23 maart, tussen 19:00 en 20:30 uur - Achternamen A t/m H
  • Dinsdag 24 maart, tussen 19:00 en 20:30 uur - Achternamen I t/m P
  • Woensdag 25 maart, tussen 19:00 en 20:30 uur - Achternamen Q t/m Z

NB.
Uiteraard willen wij je vragen om alleen te komen en afstand van elkaar te houden (minimaal 1,5 m.). Heb je verkoudheids- of griepverschijnselen kom dan uiteraard niet en laat iemand anders je kleding ophalen.

Inmiddels is de bestelsite van Bioracer weer online. Dus wil je graag in ons nieuwe wielertenue fietsen en heb je nog geen kleding besteld, dan kun je dit alsnog doen. Op onze site staat wat meer informatie over de site van Bioracer en de spelregels omtrent het bestellen van kleding. Heb je verder nog vragen of opmerkingen over het bestellen van kleding, stuur deze dan naar kleding@rtvdebollenstreek.nl.

We kregen veel vragen van leden of hun bestelde kleding al kon worden geleverd; we hopen op deze wijze een passende oplossing te hebben gevonden in deze gekke tijd.

Het Renbestuur van RTV De Bollenstreek

Sponsoren


alt