U bent hier:

Wielerkleding

Momenteel is de bestelsite offline. Ben je op zoek naar kleding of heb je valschade, neem dan contact op met het kledingteam.

 

Kleding bestellen

De RTV De Bollenstreek kleding kan worden besteld via de bestelsite van Bioracer.

Op de bestelsite kan je zien welke clubkleding we aanbieden voor 2020-2022.
Ook staan er speciale pakket aanbiedingen.
Maak eenvoudig en eenmalig een account aan (als je die nog niet hebt) en je kunt diverse soorten kleding bestellen.

Zodra de kleding gereed is, zal je een bericht ontvangen.

Er is tevens een kleine voorraad wielrenkleding aanwezig voor spoed- en schadegevallen. Stuur gerust een email naar het kledingteam via kleding@rtvdebollenstreek.nl om te informeren naar de voorraad of voor meer informatie.

 

Spelregels

 1. De kleding wordt aangeboden tegen een door de RTV De Bollenstreek vastgestelde verkoopprijs via de bestelsite gefaciliteerd door Bioracer. Tussentijdse wijzigingen zijn voorbehouden.
 2. Renners met licentie (t/m junioren) zijn eraan gehouden de clubkleding altijd te dragen tijdens open- en interclubwedstrijden en zoveel als mogelijk tijdens trainingsritten.
 3. Toerrijders kunnen gebruik maken van dezelfde aangeboden mogelijkheden als de Renners.
 4. De club streeft ernaar een minimale voorraad aan kleding aan te houden.
 5. Leden dienen zelf voldoende clubkleding te bestellen en rekening te houden met de levertijden van Bioracer.
 6. Spoedbestellingen i.v.m. valschade e.d. gaan via het kledingteam (toerders kunnen geen gebruik maken van spoedbestellingen).
 7. U kunt de clubkleding bestellen via de link naar de bestelsite op deze website.
 8. Voor kleding met rood-wit-blauwe mouwtjes dient u contact op te nemen met het kledingteam (deze kleding wordt niet op voorraad gehouden).
 9. Bestelde kleding dient vooraf via de bestelsite betaald te worden.
 10. Uitlevering geschiedt standaard via Bemelman Bike Sport te Lisse en kan tegen meerprijs per post worden verstuurd vanuit de leverancier. Indien er gekozen is voor de standaard uitlevering dan ontvangt u bericht wanneer uw bestelling klaar is om af te halen.
 11. Er kan op twee manieren kleding worden afgehaald:
  • Kleding welke via de bestelsite (Bioracer) is besteld en betaald en waarvan u een bevestiging heeft gekregen dat deze bestelling klaar ligt om bij Bemelman Bike Sport te Lisse te kunnen worden afgehaald.
  • In overleg met het kledingteam heeft u een bevestiging ontvangen dat er een bestelling klaar ligt voor uitlevering tegen contante betaling (allen van toepassing bij spoedbestelling).
 12. Wijzigen van uw bestelling is niet mogelijk. Wilt u bestelde, ongedragen kleding toch retourneren neemt u dan contact op met het kledingteam.

Sponsoren


alt