U bent hier:

Toergroep Bemelman-Van de Berg B.V.

Beschrijving Bemeleman - Van de Berg B.V. groep bij RTV De Bollenstreek 
 
Bemelman - Van de Berg B.V.-groep is ontstaan vanuit Wendy’s Team. Wegkapitein is Frans Nederpel. Een aantal leden van dat team kan en wil wat sneller rijden. Leden hebben zelf hun keuze kunnen maken voor deze groep die vanaf 14 mei 2017 is begonnen. 
 
De naam Van de Berg is gekozen omdat Koelhuis van de Berg Noordwijkerhout sponsor is van de RTV. Er wordt gereden in het officiële clubtenue van de RTV met de namen van de sponsors. Er zijn momenteel 7 leden van de RTV die met deze groep meefietsen en daarvan is er 1 vrouw. Uit veiligheidsoverwegingen mag de groep niet groter worden dan 10. De leeftijd van de leden varieert nu tussen de 30 en 65 jaar. Hoewel deze groep wat sneller rijdt houdt men zich aan de verkeersregels en wordt er op elkaar gewacht als het nodig is. Wel zorgt ieder voor minimaal een reserve binnenband en een CO2 patroon met een goede pomp. 
 
Het tempo van deze groep ligt zo rond de 28-29 km gemiddelde snelheid per uur. De kruissnelheid ligt rond de 32-33. Er wordt getracht een hoog gemiddelde te rijden, maar wel op een verantwoorde manier en de stelregel is: “Samen uit, samen thuis”. Na afloop drinken we koffie bij de club. Onderweg is er geen koffiepauze, behalve bij ritten boven de 100 km. Wel wordt er een korte bananen- /sanitaire stop gehouden.  Wekelijks worden de RTV ritten gereden en er zal ook aan een aantal klassiekers deelgenomen worden.  Voor de liefhebbers wordt er ’s winters ook gefietst als het weer het toelaat. 
 
De starttijden van de Van de Berg B.V.-groep zijn op zondagochtend om 8:00 uur, of anders in overleg. 
 
Voor meer informatie kun je terecht bij: Frans Nederpel 06-23845601 0252-522717 

Sponsoren


alt