U bent hier:

Active Capital Company

Vossiusstraat 13A te Amsterdam - www.activecapitalcompany.com

Active Capital Company is mede opgericht door Dick Zeldenthuis uit Lisse. Sinds 2020 is Active Capital Company trotse sponsor van RTV de Bollenstreek. Als bedrijf zijn zij erg gepassioneerd voor de wielersport en tevens zijn ze al lang op een bijzondere manier betrokken bij de club. Dick's vader - Ton Zeldenthuis – was al op jonge leeftijd een groot wielertalent. Als 13 jarige werd Ton 3e in Tour de Lisse en is hij vervolgens bij RTV de Bollenstreek gaan koersen. Daar heeft hij verschillende club wedstrijden gewonnen en dat heeft het virus in de familie Zeldenthuis behoorlijk aangewakkerd.

Tijdens de Tour de France staat de tv aan op het kantoor en leggen de meeste hun laptop even aan de kant bij een spannende finish bergop. Voornamelijk in de zomer fietst Active Capital Company regelmatig met elkaar en organiseren zij een jaarlijks fietsevent voor hun relaties. Binnen Active Capital Company heerst dus echt een sportcultuur waarbij wielrennen een belangrijk uitgangbord is. Daar zijn zij blij om, want gezondheid en fit zijn is uiteindelijk het belangrijkste in het leven en dit helpt hen in het dagelijkse werk om scherp, creatief en ondernemend te blijven.

Active Capital Company is een participatiemaatschappij gericht op kleine- en middelgrote ondernemingen met hoofdkantoor in Nederland en Duitsland met een omzet tussen € 10M - € 100M, die actief zijn in productie, (technische) groothandel of zakelijke dienstverlening. Bij hun investeringen zijn hun mensen zelf actief betrokken en ze streven er altijd naar om hun kernwaarden (passie, ondernemerschap en resultaat) naar voren te laten komen. Tevens winden zij het erg belangrijk om waar mogelijk hun bedrijven te verduurzamen.

Active Capital Company is ook een maatschappelijk betrokken bedrijf en daarom ondersteunen zij Stichting Timbo, dat als doel heeft het ondersteunen en opzetten van projecten voor het behoud en herstel van wildlife en wildernis in heel Afrika. Dit doen ze veel met jonge mensen om voor hen een carrière in natuurbehoud mogelijk te maken. Mede vanuit de maatschappelijke betrokkenheid vindt Active Capital Company het erg belangrijk om ook de lokale wielervereniging te blijven steunen en zo de mogelijkheid voor de jeugd in stand te houden om in aanraking te komen met de wielersport, zodat bijvoorbeeld ook Dick's eigen jongens als zij wat groter zijn, kunnen gaan koersen bij RTV Bollenstreek.

Sponsoren


alt