U bent hier:

Kernwaarden

Sportiviteit en respect

Sportiviteit en respect staan bij RTV De Bollenstreek voorop. We streven dan ook naar teamspirit door de hele vereniging heen. Of je nou renner, toerder of bestuurslid bent. We doen het samen, met respect voor elkaar. Waarom? Omdat jij dat verdient en de ander ook.

Wij doen het samen

RTV De Bollenstreek is een vereniging. Dit impliceert een andere benadering van verbinding. Wij maken het graag expliciet. Lid zijn van RTV De Bollenstreek is geen zakelijke, financiële transactie gericht op consumeren, maar een duurzame verbinding waarbij we in vereniging samen proberen doelen te bereiken. Individuele én gezamenlijke. Prestaties en sfeer. Niet alleen in de beoefening van de sport maar ook om het beoefenen mogelijk te maken.

Iedereen telt mee

We zijn allen verschillend maar minimaal één ding verbind ons allen: de interesse voor onze sport, wielrennen. Wat je ook doet binnen de vereniging, wie je ook bent, hoe oud of jong je bent, hoe goed of minder goed je kan fietsen, recreatief of competitief, bij ons telt iedereen mee.

Missie

Het is onze missie om over de as van onze sport, wielrennen, een waardevolle bijdrage te leveren aan een sportief, gezond en gelukkig leven voor onze leden.

De voordelen van wielrennen gaan namelijk veel verder dan alleen de gezondheidseffecten van lichamelijke inspanning. Wielrennen is goed voor de karaktervorming, bevordert zelfkennis en respect voor anderen, ontwikkelt vriendschappen, een fair-playmentaliteit en het versterkt de gemeenschap door mensen bij elkaar te brengen.

Daarom willen wij RTV De Bollenstreek zijn waar fiets liefhebbers en geïnteresseerden uit de regio zich thuis en verbonden voelen en waar zij hun fietstalent maximaal kunnen benutten en ontwikkelen. Op het parkoers of recreatief. Van beginner tot gevorderde.

Visie

RTV De Bollenstreek is de enige wielrenvereniging in de Bollenstreek. Wij willen daarom een belangrijke rol in spelen in het verbinden van mensen. Dit doen we over de as van onze sport en passie, wielrennen. Om hierin succesvol te zijn doen we dit in samenwerking met de Gemeente, KNWU, andere sportverenigingen in Lisse én met onze (vaste) sponsoren en partner Jumbo-Visma.

Wij zetten ons daarom in om de randvoorwaarden te creëren die nodig zijn om je maximaal te kunnen ontwikkelen. Zoals goede trainers/coaches en een duidelijk opleidingsplan.

Wij geloven dat de jeugd de toekomst heeft. Daarom blijft een belangrijke prioriteit het aantrekken en behouden van jeugd. Tegelijkertijd vergeten wij onze senioren niet. De maatschappij vergrijst en zo ook onze senioren. We willen ook hen graag blijven binden en boeien. Als vrijwilliger die zijn/haar kennis en ervaring overdraagt aan de jeugd en/of als renner in een beter passende vorm.

Ook ouders/verzorgers betrekken we graag meer actief bij onze vereniging. Hun hulp is hard nodig om de groei van onze jeugd te helpen faciliteren en het wielrennen mogelijk te maken. Zij zijn onze grootste supporters!

Sponsoren


alt