U bent hier:

Aankondiging ALV en nieuwsbrief april 2024 (Renvereniging)

01/04/2024

Het is na afloop van de finale van de Rijn- en Bollenstreekcompetitie al weer even rustig met de wedstrijden op onze vereniging. Maar inmiddels is de lente aangebroken, is de zomertijd ingegaan, komen er mooie en zonnige dagen aan en starten we deze week met de eerste wedstrijd van onze donderdagavondcompetitie.

Active Capital Competitie

Op donderdagavond 4 april starten we om 19:00 uur weer met de Active Capital Competitie. Een competitie op de donderdagavond bestaande uit in het totaal 18 wedstrijden in 2024. Zoals aangekondigd in de vorige nieuwsbrief zijn er dit jaar een aantal wijzigingen in de puntentelling en het eindklassement; alle wedstrijddata en de exacte wijzigingen vind je nog terug in de wedstrijdkalender op onze website.

Tijdritcompetitie

Graag hadden we deze week ook weer begonnen met de tijdrit competitie. Maar helaas zijn de werkzaamheden aan de onderdoorgang van de brug naar het parkeerterrein wat vertraagd en zal aanstaande donderdag de wielerbaan pas weer geheel toegankelijk zijn. Daarom is de start van de tijdrit competitie doorgeschoven naar dinsdag 9 april. De tijdritten gaan over 10 rondes (14,5 km) en starten om 19:30 uur op de 1e dinsdagavond van de maand, met uitzondering dus van de eerste tijdrit die volgende week dinsdag is.

Wielerquiz met Algemene Leden Vergadering

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) op maandag 15 april 2024. De stukken (het verslag van de ALV van vorig jaar, het jaarverslag van dit jaar en de agenda voor de ALV) zullen in de loop van de week beschikbaar komen op de website. De stukken zijn in te zien door in te loggen onder 'Mijn Vereniging' met je gebruikersnaam en wachtwoord. Wil je de financiële stukken inzien? Neem dan contact op met de penningmeester.

Dit jaar zal de ALV plaatsvinden gedurende de pauze van een wielerquiz. We hebben ons lid Wouter Kaandorp gevraagd een mooie wielerquiz samen te stellen. De avond begint om 19:30 uur en voor de beste wielerkenners zijn er prijzen te verdienen met de quiz. Dus komt allen en dan maken we er naast de noodzakelijke ALV ook een gezellige avond van met een wielerquiz!

Testers gezocht bij Tacx

Tacx is op zoek naar renners die willen meedoen in diverse testprogramma's om nieuwe producten te testen in hun fabriek in Oegstgeest. Ze zijn op zoek naar allerlei soorten personen van minimaal 18 jaar oud, die op werkdagen (maandag t/m vrijdag, tussen 8:00 en 17:00 uur) naar Oegstgeest kunnen komen voor fiets-sessies van zo'n 60 minuten. Heb je interesse, dan kan je je aanmelden via de volgende link. Heb je nog vragen dan kun je ook contact met Tacx opnemen.

Jeugdronde op zondag 2 juni 2024

RTV De Bollenstreek organiseert dit jaar weer een Jeugdronde als onderdeel van de KNWU selectiewedstrijden voor de regio West. Het beloofd een dag te worden, met het oog op het NK Jeugdwielrennen op 8 juni, waar veel jeugd op af zal komen (misschien om zich te willen kwalificeren, danwel om te kijken naar de mogelijke concurrentie). De wedstrijdcommissie is op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten om er een mooie en geslaagde dag van te maken. Wil je ons komen helpen? Stuur ons dan een email.

Nieuwe ploegleidersauto

Sinds begin dit jaar heeft RTV De Bollenstreek een nieuwe ploegleidersauto. De ploegleidersauto is inmiddels al een paar keer gebruikt in wedstrijden, maar binnenkort wordt de auto ook geheel in RTV-look met sponsoren gestickert. Op de achterzijde van de auto zullen een aantal tulpenkoppen komen, welke nog extra kunnen worden bestickert met een naam of logo. Heb je interesse om een tulpenkop te reserveren voor jouw naam of bedrijf, of ken je iemand of een bedrijf die dat graag zou willen? Laat het ons weten via de email.

Lisse, 1 april 2024

Sponsoren


alt