U bent hier:

Kom langs op de Grote Sport- en Cultuurmarkt op 26 augustus

21/08/2023

Kom kennismaken met het bruisende verenigingsleven van Lisse. Ruim 45 sportverenigingen en culturele verenigingen geven informatie, demonstraties of proeflessen bij De Waterkanten. Het terrein voor De Waterkanten en het Fioretti College, het sportterrein én de sportzalen worden zaterdag 26 augustus omgetoverd tot een gezellige markt met veel activiteiten. Van 11:00 tot 16:00 ben je van harte welkom en de toegang is gratis.

Ook RTV De Bollenstreek laat zich met zowel de Renvereniging als de Toervereniging zien op de markt. Er zullen TACX-trainers aanwezig zijn waarop iedereen kan laten zien hoe hard hij kan fietsen. Voor de jeugd is er ook een speciale actie in het kader van 825 jaar Lisse: fiets 8 minuten op de TACX en verdien 2 bidons en krijg 50% korting op het lidmaatschap als je gelijk lid wordt!

Er is verder een groot podium waar allerlei dans- en muziekactiviteiten te zien en te horen zijn. En kinderen kunnen een vijfkamp-kaart volmaken en zich uitleven op de springkussens.

P.S. De aftrap van de grote sport- en cultuurmarkt is de 8.25 km dorpswandeling op vrijdagavond 25 augustus en deze start om 18:25 uur bij het Gemeentehuis. Klik hier als je je van tevoren wilt inschrijven of anders kan dit ter plekke bij het Gemeentehuis vanaf 18:00 uur.

Sponsoren


alt