U bent hier:

Terugblik op zeer geslaagde sponsoravond Renvereniging

21/03/2023

We kijken met dit bericht nog even terug op een zeer geslaagde sponsoravond, welke door de Renvereniging was georganiseerd in het clubhuis op donderdag 2 februari 2023.

De avond stond onder andere in het teken van het ondertekenen van de sponsorcontracten, de presentatie van de nieuwe clubkleding, de metamorfose van het clubhuis en de uitbouw met een dakterras en een bedankwoord aan een aantal vrijwilligers en sponsors. Ook was Sebastian Langeveld uitgenodigd vanwege het beindigen van zijn carriere als beroepsrenner en hij in zijn jeugd lid is geweest van RTV De Bollenstreek.

De avond werd geleid door Cock Jue (verslaggever en presentator bij Omroep BO en tevens lid van onze vereniging).
Tussen de onderwerpen door werd een heerlijk walking dinner verzorgd door Homemade Catering.

De avond startte met een presentatie door Michel Oude Veldhuis (voorzitter Verenigingsbestuur) en Dirk Witteman (secretaris Verenigingsbestuur) over de grote verandering van de binnenkant van ons clubhuis naar de uitstraling van een wielercafé, met onder andere donkere meubels, warme kleuren, planten en banken. Ook lieten Michel en Dirk zien aan de genodigden hoe de uitbouw met een dakterras boven de fietsenstalling er uit moet gaan zien. En inmiddels zijn vorige week dan ook al daadwerkelijk buiten de eerste palen geheid. De verwachting is dat het terras over 2 tot 3 maanden gereed zal zijn. Michel en Dirk gaven ook een korte toelichting op de plannen van de gemeente over de herinrichting van de Spekkelaan en van de parkeerplaatsen bij FC Lisse.

Hierna werden een aantal mensen in het zonnetje gezet door Cock, Michel en Dirk. Zo werd Dick Bemelman van Bemelman Bike Sport bedankt voor het 6 jaar lang sponsoren van de vereniging als één van de hoofdsponsoren. Wim Gerritsen werd bedankt voor zijn inzet als vrijwilliger voor de vereniging de afgelopen 7 jaar als aanspreekpunt voor de wielerkleding; hij stopt hier nu mee.

Sandra Bijwaard werd bedankt voor haar inzet de afgelopen jaren: eerst als secretaris en later als penningmeester. Tevens werd Sandra benoemt tot lid van verdienste van de vereniging en ontving zij daarvoor een Certificaat van Michel (zie foto hieronder). Sandra doet een stapje terug, maar blijft wel betrokken bij de club en houdt zich nog bezig met de organisatie van de Luba Ladies Classic en de Ronde van Hillegom. Sandra, ook hierbij, nogmaals onze dank voor al je inzet.

Ook Hans van Noort werd bedankt voor zijn inzet al vele jaren voor de vereniging en in diverse functies. Hans werd benoemt tot erelid van de vereniging en ontving daarvoor een Certificaat van Michel (zie foto hieronder). Hans doet ook een stapje terug, maar blijft betrokken bij de club en vervult nog regelmatig een bardienst. Hans, ook hierbij, nogmaals onze dank voor je eindeloze inzet.

Zowel Sandra als Hans ontvangen op een later tijdstip ook nog een onderscheiding van de KNWU.

Vervolgens werden één voor één de sponsors door Cock naar voren geroepen voor het ondertekenen van de sponsorcontracten voor de komende 3 jaar.
Onze (hoofd)sponsoren voor de komende periode zijn:

Bij een nieuwe sponsorperiode hoort ook een nieuw wielertenue en dat werd gepresenteerd door onze renners Rosanne Bijl en Dennis van der Zaal. Zij droegen de nieuwe wielerkleding welke deze periode verzorgd wordt door Tactic. Ons eigen lid Nick Toonen is eigenaar van Tactic en gaf uitleg over zijn bedrijf en over hoe de kleding tot stand is gekomen.
Alle sponsoren, Rosanne, Dennis, Nick en Michel gingen hierna gezamenlijk met elkaar op de foto (zie foto bovenaan).

Uiteindelijk werd aan het eind van de avond Sebastian Langeveld naar voren gevraagd. Cock deed een interview met Sebastian (zie foto hieronder) over hoe hij als jonge jongen bij onze vereniging is gekomen, bij zijn eerst amateurploeg Van Vliet ging rijden en later prof werd bij Rabobank. En daarna de renner is geworden die onder andere in 2011 de voorjaarsklassieker Omloop het Nieuwsblad won. Nu is Sebastian na 17 jaar als prof-renner te hebben rondgereden gestopt bij zijn laatste ploeg Education First; waar Sebastian nu ploegleider is geworden met nieuwe ambities. Sebastian sluit de afvond af door te zeggen dat hij een fijne tijd heeft gehad bij RTV De Bollenstreek en dat hij, als hij ruimte heeft in zijn nieuwe drukke schema, zal proberen eens een keer aan te sluiten op de donderdagavond in het peloton.

Iedereen bedankt die heeft meegeholpen deze avond tot een succes te maken en ook iedereen bedankt die aanwezig was.

Sponsoren


alt