U bent hier:

Sebastian bedankt!

21/11/2022

Het nieuws dat Sebastian Langeveld zijn carrière als beroepsrenner zou gaan afsluiten zat er in september van dit jaar al aan te komen, na in diverse interviews te hebben aangegeven dit te overwegen. In oktober maakte Sebastian zelf via Twitter bekend dat hij in 2022, na Parijs-Tours, definitief gaat stoppen als renner.

Het wielerplatform In de Leiderstrui publiceerde, naar aanleiding van zijn aangekondigde afscheid, vorige week een mooi verhaal over zijn 17 jaar als professional:
Sebastian Langeveld: Van Rabo-toptalent uit de Bollenstreek tot verlengde van ploegleiders

De keren dat Sebastian zich meldde aan de start op z'n club op Ter Specke was altijd een plezierig en sportief gebeuren; hij daagde het peloton uit of hield zich wat in. Of zijn deelname aan een clubkoers nog een vervolg gaat krijgen, wachten we natuurlijk af! We wensen Sebastian in ieder geval heel veel succes in zijn nieuwe functie als sportief directeur bij zijn ploeg EF Education-Easypost.

Namens alle leden van RTV De Bollenstreek

Sponsoren


alt