U bent hier:

Goede opkomst Informatie avond Toekomstvisie RTV De Bollenstreek

02/11/2022

24 oktober 2022 heeft het bestuur van RTV De Bollenstreek een informatie avond georganiseerd over de toekomstvisie (2022 - 2025) van RTV De Bollenstreek. Er was een goede opkomst van rond de 45 leden. 

De toekomstvisie is opgesteld op basis van een aantal kenmerken te weten; terugloop aantal leden, vergrijzing, herkenbaarheid en bekendheid van de vereniging, uitstraling, betrokkenheid, vrijwilligers, wensen van leden

Hoofdpunten van de informatieavond waren: 

- Herinrichting clubhuis van kantine naar wielercafé

- Uitbreiding clubhuis met boven-terras aan de voorzijde van het clubhuis

- Clubkleding voor toerleden

Over het algemeen waren de reacties op de plannen positief met een paar pijnpunten zoals het ontbreken van een goede financiële onderbouwing en de benodigde vrijwilligers. Hierop komt het bestuur in een later stadium terug.

De gebruikte presentatie op die avond is terug te vinden op website via deze link. Om de presentatie te kunnen inzien of downloaden dien je op de website in te loggen!

Sponsoren


alt