U bent hier:

Verslag 3-daagse met Wendy's team

30/09/2022
  • Verslag 3-daagse 2022 met Wendy’s Team en iedereen die mee wilde

Het weekend van 16, 17 en 18 september vond alweer de 7e editie plaats van deze 3-daagse. Dit keer ging de reis naar het Fletcher hotel Prinsen in Vlijmen.

Zoals ieder jaar werd de donderdagavond ervoor een laatste briefing gehouden en konden alle koffers alvast neergezet worden in het clubhuis.

Vrijdagochtend om 07:00 uur vertrokken we met 13 fietsers naar de eerste koffiestop in Maarssen. Wendy kon dit jaar wegens medische redenen zelf nog niet meefietsen, maar zij reed samen met haar man in de bezemwagen mee.

Na de koffiestop reden we door naar Wijk bij Duurstede alwaar de lunch al klaar stond voor de 13 bikkels. Zij hadden helaas een bui te pakken gehad, dus kwamen net even te nat aan.

Gelukkig mocht dit de pret niet drukken, want iedereen had de grootste lol.

Na de lunch nog een koffiestop in Ammerzoden en van daaruit doorgereden naar het hotel in Vlijmen. Gelukkig hebben we na de lunch geen regen meer gehad.

De hotelkamers werden verdeeld en ieder ging zich opfrissen en voorbereiden voor het gezamenlijke diner. Want er is vandaag 151 km gereden en dat zorgt voor de nodige trek.

De volgende ochtend gingen we na het ontbijt, een bakkie en een warming-up gegeven door Wendy weer vol goeie en frisse moed starten aan de rit van deze dag. Dit was een rit van 106 km in de omgeving van Vlijmen met een lunch in Baarle Hertog.

Wendy en Gerrit hadden deze dag onderweg een paar flinke buien gehad en maakten zich al super veel zorgen om de fietsers, maar de buien waren deze dag ook weer zo plaatselijk dat zij geen druppel regen hebben gehad.

En na wederom een gezellig diner en een goeie nachtrust kwam daar de terugweg weer in zicht. Helaas was er vandaag heel veel regen voorspeld en dat is uitgekomen ook.

Met de nodige tussenstops in Werkendam, Zevenhuizen en Hoogmade kwam de groep weer na 148 km aan bij het clubhuis. Hier werden zij door alle partners en een aantal teamleden die niet mee konden, binnen gehaald onder luid gejuich, groot applaus en met veel toeters en bellen. Maar dat hadden deze bikkels dan ook wel verdiend!

Na nog een bak koffie of wat anders te drinken en nogmaals een groot applaus voor iedereen, is men weer richting huis gekeerd. Zeiknat, moe, met zere billen maar mega voldaan!

Er wordt voor deze 3-daagse altijd een heel draaiboek gemaakt met nieuws en weetjes, de routes in gpx en in tekst, maar ook een volledig schema met daarop alle adressen die we onderweg tegenkomen. Daarnaast hebben we nog een speciale groepsapp en daarin worden alle foto’s van iedereen geplaatst. In de groepsapp zijn dan ook de partners toegevoegd die dit leuk vinden zodat zowel het thuisfront als de deelnemers zelf een leuk verslag hebben om op terug te kijken.

Wendy Rotteveel

Wegkapitein Wendy’s Team

Sponsoren


alt