U bent hier:

Doe mee aan Ready2Race op 21 augustus

08/08/2022

Op zondag 21 augustus worden, na het succes van afgelopen 26 juni en in samenwerking met Jumbo-Visma, opnieuw diverse Ready2Race-wedstrijden op ons wielerparcours georganiseerd.

Ken je iemand in je familie, op school, je vrienden, collega’s, buren, enzovoorts die je in aanraking wilt laten komen met RTV De Bollenstreek en het wielrennen in een peloton en/of op een parcours, geef dan vooral deze informatie door! En uiteraard kunnen leden en wielrenners met een (start)licentie en die al bekend zijn met het rijden van wedstrijden zich ook inschrijven in hun eigen klasse/categorie.

Ready2Race zijn laagdrempelige wielrenwedstrijden en iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. De Ready2Race in Lisse is voor wielrenners vanaf zestien jaar, die beschikken over een racefiets en regelmatig fietsen, maar die nog nooit aan een wedstrijd hebben deelgenomen. Maar ook renners met ervaring zijn welkom. Er wordt namelijk gereden in verschillende klassen en alle renners worden ingedeeld op ervaring en snelheid.

Inschrijven kan (vóór aanvang van de wedstrijd) via de website van Jumbo-Visma.

Ben je benieuwd naar de klassenindeling, het promotie- en degradatiesysteem (wanneer je meerdere Ready2Race wedstrijden rijdt) of het wedstrijdreglement, dan vind je die hier.

Bij de Instapklasse Dames, Klasse 4 en Klasse 3 rijden coaches van Jumbo-Visma en/of RTV De Bollenstreek mee. Zij geven tips over het rijden in een peloton, zodat er op een veilige manier kennisgemaakt kan worden met de wedstrijdsport en ons parcours.

Heb je de smaak te pakken en lijkt het je leuk om meer te fietsen op ons parcours? Elke eerste donderdagavond van de maand starten we met een speciale C-categorie voor starters en beginners; kom gerust eens langs en informeer bij de jury-tafel op de 1e verdieping achterin ons clubhuis.

Sponsoren


alt