U bent hier:

Ready2Race Lisse groot succes

01/07/2022

Zondag 26 Juni was Jumbo-Visma te gast bij RTV de Bollenstreek voor Ready2Race.

Bij dit concept draait het om mensen enthousiast te krijgen voor de wielersport. In 4 klassen ging men de strijd met elkaar aan: instapklasse dames, klasse 4, 3 en 2. Met het samenvoegen van wat klassen konden er mooie pelotons gevormd worden die goed aan elkaar gewaagd waren en kregen wij mooie wedstrijden te zien. Iedereen was goed op zijn plek in de klasse waar hij of zij was ingedeeld en kon zo op een mooie manier de koers leren kennen.

Elke klasse is geneutraliseerd gestart om het parcours goed te leren kennen en iedereen de kans te geven goed in het peloton te rijden. Er is ook veel geleerd, met behulp van coaches is er onder andere aandacht besteed aan bochtentechniek, netjes in het peloton rijden en meer! Wij hebben prachtige overwinningen gezien en feliciteren alle winnaars! Wij hopen iedereen terug te zien in het peloton in de toekomst. Wij willen graag de vrijwilligers bedanken die het evenement mogelijk hebben gemaakt en Jumbo-Visma bedanken voor hun komst.

Wil jij dit nou ook een keer meemaken? Op 21 augustus komt Ready2Race nogmaals naar Lisse. Zorg dat je er bij bent! schrijf je in via ready2race.teamjumbovisma.nl

 

Een overzicht van de uitslag:

Instapklasse dames:

 1. Roxanne van Baardewijk
 2. Eva van Trotsenburg
 3. Saskia van den Berg

Klasse 4:

 1. Menno Mesman
 2. Kyenno Frederikze
 3. Boy van ’t Loo

Klasse 3:

 1. Bart Ridderbos
 2. Rens ter Horst
 3. Dominique Heintjes

Klasse 2:

 1. Casper Rademakers
 2. Wilco van Kruistum
 3. Ruben van de Poppe

Sponsoren


alt