U bent hier:

STAG, koffiestop bij RTV

13/05/2022

Op zaterdagmiddag 30 april, rond het middaguur, mochten we zo’n 20 deelnemers met een visuele beperking en hun begeleiders voor een bakkie verwelkomen in ons clubhuis. De fietstocht werd georganiseerd door STAG (Stichting Tandem Activiteiten Gehandicapten).

Een fietstocht van zo’n 60 km door de Bollenstreek en daarbij hoort een koffiestop met een appelpuntje!

Wij van de RTV (Ren- en Toervereniging de Bollenstreek) stellen onze accommodatie graag ter beschikking voor dit soort activiteiten.

De deelnemers en hun begeleiders hadden het goed naar het zin, goed fietsweer en veel bloemen in bloei, dat kun je niet alleen zien, maar ook ruiken. Na een uurtje gingen de deelnemers weer op de pedalen (zie foto) op naar een volgende stop en een etentje als afsluiting.

Sponsoren


alt