U bent hier:

Testdag CyclingClassNL op 5 mei

25/04/2022

Op donderdag 5 mei aanstaande komt CyclingClassNL met de Team Jumbo-Visma Academy Truck naar RTV De Bollenstreek voor een testdag. De testdag is voor jongeren uit 2005, 2006 en 2007 en bestaat voor de deelnemers uit een sprinttest, een behendigheidsparcours en een fysieke test op een Tacx-trainer.

De testdag dient enerzijds als selectieprocedure voor de CyclingClassNL-selectie (een samenwerking van NOC*NSF, KNWU en Jumbo-Visma) voor het nieuwe seizoen en biedt tegelijkertijd een testmogelijkheid voor jongeren die het leuk vinden om mee te doen aan een talententest. Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreid rapport met aanknopingspunten voor zijn of haar verdere ontwikkeling. Daarnaast zullen RTV De Bollenstreek en/of de KNWU middels de uitkomsten van de talententest de deelnemers kunnen helpen in hun route naar verdere ontwikkeling en plezier in de wielersport.

Wil je graag meedoen aan deze testdag, inschrijven kan via deze link; uiteraard kun je ook komen kijken naar de testdag die omstreeks 15:00 uur begint.

Sponsoren


alt