U bent hier:

Clubkampioenschap Cross RTV De Bollenstreek op zondag 23 januari

16/01/2022

Naar aanleiding van de persconferentie van 14 januari, heeft het Renbestuur besloten om aanstaande zondag 23 januari het clubkampioenschap cross te organiseren.
In goed overleg met Swift en Avanti is besloten om die dag geen finale te rijden van de crosscompetitie, maar als iedere vereniging apart een clubkampioenschap te organiseren.
Het clubkampioenschap had oorspronkelijk 19 december vorig jaar plaats moeten vinden, maar dit was helaas precies een dag nadat de lockdown was ingegaan.
Door het organiseren van een clubkampioenschap voldoen we tevens aan de nieuwe maatregelen, door een onderlinge wedstrijd te rijden met eigen leden (uiteraard zijn regiorenners en leden van de Noordbikers ook welkom).
N.B. De uitslag van de crosscompetitie zal nog worden opgemaakt en op een later moment volgt nog een prijsuitreiking.

Het clubkampioenschap start om 10.00 uur op het crossparcours Ter Specke.
De titel 'Crosskampioen van de Bollensteek' is te behalen in 3 categorieën: Dames/nieuwelingen, Senioren (40-) en Veteranen (40+).
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
De prijsuitreiking zal direct na de finish buiten voor het clubhuis plaatsvinden.
Vergeet niet om je KNWU start- of wedstrijdlicentie te regelen, als je dat niet al gedaan hebt en zorg dat je een werkende transponder hebt!

Graag noemen we hieronder nog even kort de (vernieuwde) Corona-maatregelen welke vanaf 15 januari gelden op onze vereniging:

  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open;
  • Een coronatoegangsbewijs is verplicht bij gebruik van deze voorzieningen;
  • Publiek rond de wielerbaan is niet toegestaan;
  • Onze kantine blijft gesloten (we hebben er voor gekozen dat er geen afhaalmogelijkheden zijn);
  • Draag als je niet aan het fietsen bent en waar 1,5 meter afstand niet mogelijk is een mondkapje.

Ondanks de maatregelen en beperkingen organiseren we toch graag een wedstrijd voor onze leden en we hopen dan ook op een grote opkomst zondag aanstaande!

Sponsoren


alt