U bent hier:

Update Corona-virus maatregelen

06/11/2021

Als gevolg van de oplopende besmettingen heeft de overheid helaas bepaalt dat ook bij de sportverenigingen de maatregelen aangescherpt moeten worden. Per 6 november 2021 moeten we ook bij RTV De Bollenstreek voor iedereen boven de 18 jaar vragen om de QR tonen. Houdt er dan ook rekening mee dat je dit gevraagd kan worden bij het binnentreden van het clubgebouw of bij de bar. Zorg dat je de QR kunt tonen op je mobiel of anders op papier uitgeprint. Uiteraard is een negatieve testuitslag ook voldoende indien die aan de eisen van de overheid voldoet.

We begrijpen dat dit een ingrijpende maatregel is maar het gaat om ons aller gezondheid dus graag begrip als er om je QR-code wordt gevraagd. Mogelijk wordt er ook om een identiteitsbewijs gevraagd.

Ondanks deze vergaande maatregelen wensen wij iedereen veel plezier bij een bezoek aan ons clubhuis voor een rit of gewoon een kop koffie!

Sponsoren


alt