U bent hier:

Update Corona-maatregelen

15/02/2022

15 februari 2022 - Update

Op de persconferentie van dinsdag 15 februari vertelde minister Ernst Kuiper dat Nederland weer open gaat.
Dit betekent dat vanaf vrijdag 18 februari iedereen in de kantine geen mondkapje meer op hoeft en geen 1,5 meter afstand meer hoeft te houden, uiteraard nog wel na het laten zien van een Coronatoegangsbewijs.
Maar vanaf vrijdag 25 februari is ook het laten zien van een Coronatoegangsbewijs niet meer nodig.

 

26 januari 2022 - vervallen

Trainingen, wedstrijden en toertochten zijn weer toegestaan! Publiek is welkom en de kantine is weer open.
Tijdens de persconferentie van dinsdag 25 januari werden door het kabinet diverse versoepelingen aangekondigd. Zo mag iedereen overdag en 's avonds sporten. Tijdens het sporten hoeft men geen 1,5 meter afstand te houden. Trainingen, westrijden en toertochten zijn toegestaan; er is geen beperking meer in groepsgrootte. Al onze faciliteiten (kleedkamers, toiletten, douches en massageruimte) mogen ook open.
Wel is een Coronatoegangsbewijs verplicht voor sporters/publiek van 18 jaar of ouder die gebruik willen maken van de binnenfaciliteiten; de controle hiervan zal plaatsvinden bij de ingang van ons clubhuis. Ook is het dragen van een mondmasker binnen verplicht als je 13 jaar of ouder bent, uiteraard behalve tijdens het douchen en/of eten/drinken. 

15 januari 2022 - vervallen

De overheid heeft per 15 januari de coronamaatregelen voor de sport versoepelt. Zo mag er weer binnen en buiten gesport worden, op elk moment van de dag en ook mag er weer in groepsverband gesport worden. Wel zijn er alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met eigen clubleden toegestaan.
Het clubhuis mag ook weer open, maar in ons geval alleen de kleedkamers, toiletten en douches. Wil je hier gebruik van maken dan heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig als je 18 jaar of ouder bent en is het dragen van een mondmasker verplicht als je 13 jaar of ouder bent. De kantine blijft gesloten, we hebben er (voorlopig) voor gekozen om geen afhaalmogelijkheden aan te bieden.

18 december 2021 - vervallen

Alle activiteiten (voor 18 jarigen en ouder) zijn per direct afgelast in verband met de lockdown tot 14 januari 2022.

6 november 2021 - vervallen

Als gevolg van de oplopende besmettingen heeft de overheid helaas bepaalt dat ook bij de sportverenigingen de maatregelen aangescherpt moeten worden. Per 6 november 2021 moeten we ook bij RTV De Bollenstreek voor iedereen boven de 18 jaar vragen om de QR tonen. Houdt er dan ook rekening mee dat je dit gevraagd kan worden bij het binnentreden van het clubgebouw of bij de bar. Zorg dat je de QR kunt tonen op je mobiel of anders op papier uitgeprint. Uiteraard is een negatieve testuitslag ook voldoende indien die aan de eisen van de overheid voldoet.
We begrijpen dat dit een ingrijpende maatregel is maar het gaat om ons aller gezondheid dus graag begrip als er om je QR-code wordt gevraagd. Mogelijk wordt er ook om een identiteitsbewijs gevraagd.
Ondanks deze vergaande maatregelen wensen wij iedereen veel plezier bij een bezoek aan ons clubhuis voor een rit of gewoon een kop koffie!

Sponsoren


alt