U bent hier:

Start van het wegseizoen op donderdag 3 juni!

31/05/2021

In verband met de Corona-maatregelen was het tot nu toe haast onmogelijk voor ons als vereniging een koers te organiseren op onze wielerbaan.
Alleen voor de jeugd en voor de jong-volwassen (onder de 27 jaar) was het al eerder mogelijk om gezamenlijk te sporten op een afgesloten terrein.

Nu stap 2 van de versoelingen is gezet, kunnen we deze week het wegseizoen op Ter Specke officieel openen op donderdag 3 juni.
Het betreft eenmalig een tijdrit, aangezien er tot 5 juni nog 1,5 meter afstand dient te worden gehouden tijdens het sporten.
De tijdrit zal starten om 19:00 uur en aan de hand van voorinschrijving (uiterlijk vóór donderdag 12:00 uur) zal er een startlijst worden opgesteld; welke naar de inschrijvers zal worden gestuurd.
Inschrijven kan door een email te sturen naar jury@rtvdebollenstreek.nl (er zijn maximaal 30 renners toegestaan vanwege de Corona-maatregelen).

Op 5 juni zal stap 3 van de versoepelingen worden gezet en is het weer mogelijk voor ons om in een peloton te rijden.
Daarom starten we op donderdag 10 juni ook weer met onze wekelijkse donderdag avond koersen.
Vanaf 5 juni zal ook het clubhuis weer open zijn en mag er weer gebruikt worden gemaakt van de kleedkamers, douches en kantine.
Publiek is nog niet toegestaan en de koers mag ook geen wedstrijd-element hebben (er zijn geen dagprijzen en er wordt geen competitie bijgehouden).
De koers zal starten om 19.15 en inschrijven is verplicht zolang het maximaal aantal toegestane renners 50 is vanwege de Corona-maatregelen.
Inschrijven kan door een email te sturen naar jury@rtvdebollenstreek.nl.

Samenvattend en tot slot:

  • Donderdag 3 juni 19:00 uur - tijdrit (max. 30 renners)

  • Donderdag 10 juni 19:15 uur - start donderdag avond koersen (max. 50 renners)

Betreft koersen zonder wedstrijd-element of competitie voor renners vanaf 16 jaar uit de regio.
Tevens is ons Corona-protocol van toepassing.
N.B. Regel je KNWU start- of wedstrijdlicentie; deze is verplicht! En zorg zelf voor een werkende transponder (voor de MyLaps-tijdregistratie).

Sponsoren


alt