U bent hier:

Clinic SwABo dames

15/04/2021

Afgelopen dinsdag 13 april werd onze jeugd op de training verrast. Er stonden ineens 4 dames van het SwABo ladies team op hun te wachten. Vanavond geen training door hun vaste trainers, nee, een clinic van deze dames die al menig wedstrijd gereden hebben. Sommige zijn zelfs bij RTV De Bollenstreek begonnen dus voor hun was het een leuk weerzien van hun “oude” parcours.

De kinderen waren zeer benieuwd wat er allemaal zou gebeuren. Na een rondje inrijden om de spieren lekker op gang te brengen, werden de kinderen in groepjes verdeeld en werd de training gestart. We begonnen met waaier-rijden en het was super om te zien dat ze het allemaal snel oppakten en dat er goed doorgedraaid werd. Hierna een oefening om je cadans beter onder de knie te krijgen en natuurlijk een paar rondjes lekker hard over het parcours knallen.

Na ruim een uur waren de meeste behoorlijk aan hun eind en stonden met rode konen uit te hijgen. Als beloning voor hun inzet kregen ze allemaal nog een bidon van de dames wat met enthousiasme werd ontvangen. Nog even een groepsfoto (zie hierboven), gemaakt door Sasha Hassoldt, zij heeft alle mooie foto's van deze avond gemaakt (deze zijn hier te vinden).

Omdat we het allemaal erg gaaf vonden hebben we de dames in de toepasselijke bloemetjes gezet. Het was echt een super leuke avond, alle kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad. Leuk voor de kinderen  om te zien wat je kan bereiken als je er hard voor werkt.

Wij van de RTV De Bollenstreek willen de dames en de begeleiding van de SwABo bedanken voor deze leuke training en wensen jullie heel veel succes in de wedstrijden die hopelijk snel weer komen. Jullie hebben er nieuwe fans bij!

 

Sponsoren


alt