U bent hier:

Vrijwilligers RTV De Bollenstreek genomineerd voor Vrijwilligersprijzen Lisse

03/03/2021

Vrijwilligers RTV De Bollenstreek genomineerd voor Vrijwilligersprijzen Groep Lisse 2021 

In het LisserNieuws van 2 maart 2021 is een portret de RTV De Bollenstreek en haar vrijwilligers opgenomen. Helaas is daar onbedoeld de nadruk gelegd op de Renafdeling van de vereniging. De besturen van de verenigingen willen hierbij benadrukken, dat los van het bewuste artikel, natuurlijk alle vrijwilligers van de RTV De Bollenstreek genomineerd zijn voor de vrijwilligersprijs. Indien mogelijk zal hier in een later stadium meer gepaste aandacht aan gegeven worden. De inzet van vrijwilligers is niet alleen van groot belang voor de Renvereniging maar ook voor de Toervereniging en Fiets & Geniet.

Sponsoren


alt