U bent hier:

Enquête leden RTV Toervereniging

11/12/2020

Enquête leden RTV Toervereniging

Corona is helaaIs nog steeds onder ons en dat heeft gevolgen voor RTV De Bollenstreek. Het clubhuis is gesloten en we mogen slechts met 4 in een groep rijden. Gelukkig is er een lichtpuntje en als het mee zit zal er half januari 2021 begonnen worden met vaccineren. Nog wel even afwachten of we een normale seizoensstart kunnen hebben in maart 2021. Het bestuur zit echter niet stil. Afgelopen november heeft het bestuur samengezeten met de wegkapteins van de verschillende groepen. Daar is ook gesproken over het toekomstbeeld van de vereniging en de beleving bij de leden. We hebben daarom afgesproken om een enquête onder de leden uit te zetten om een duidelijker inzicht te krijgen van de beleving en verbeterpunten die we zouden kunnen doorvoeren.

Het bestuur wil jullie dan ook nadrukkelijk verzoeken om de enquête voor het eind van 2020 in te vullen. Hiervoor kan je deze link naar gebruiken om de enquête op te starten: https://surveys.enalyzer.com?pid=7buk4rse

De enquête is opgezet in samenwerking met de NTFU en is volledig anoniem. De resultaten worden door de NTFU geanaliseerd en doorgegeven aan het bestuur. 

Namens het bestuur alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Gerard Kulk

Sponsoren


alt