U bent hier:

Huidige corona-maatregelen

26/11/2020

Inmiddels mogen we weer met 4 mensen samen fietsen, in plaats van 2 na een aangescherpte lockdownperiode van 2 weken. Deze maatregel geldt vanaf 19 november.

Houd tijdens het fietsen 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen. Samen fietsen met méér dan 4 personen mag niet. Met minder natuurlijk wel. Fiets met z'n drieën, tweeën óf solo als je dat veiliger vindt.

Voorlopig blijft het clubhuis dicht en worden er geen wedstrijden gereden op de wielerbaan.

Kijk voor meer informatie, maar ook voor tips hoe je je fietsritten en trainingen (anders) kunt organiseren tijdens de Corona-pandemie en voor diverse antwoorden op veelgestelde vragen op de sites van de NTFU of KNWU.

Hou vol en blijf bovenal gezond!

Namens het Toer- en Renbestuur

Sponsoren


alt