U bent hier:

29 juni "The Future of Cycling" - Speciaal voor onze jeugdleden

12/06/2020

Team Jumbo-Visma Academy organiseert in samenwerking met de KNWU op maandagavond 29 juni om 20:30 uur de online summer school "The Future Of Cycling". De centrale vraag tijdens deze avond is: "Is de wielersport future-proof?" Tijdens deze online sessie komen verschillende personen uit de wieler- en sportwereld aan het woord.

Als Team Jumbo-Visma Academy en de KNWU slaan we de handen ineen. The Future Of Cycling is een webinar voor eenieder die de wielersport een warm hart toedraagt en mee wil denken over hoe het anders kan. Toch in het bijzonder: ben jij iemand tussen de veertien en negentien jaar? Dan willen wij juist dat jij deze webinar bijwoont! Jullie mening is namelijk van belang in dit proces. The Future Of Cycling belooft een avond te worden met interessante sprekers, waarbij we samen stappen zetten om de wielersport future-proof te maken.

RTV De Bollenstreek kan iedereen deze webinar van harte aanbevelen en vraagt met name aan alle jeugdleden om hem bij te wonen! Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vind je via de volgende link: The Future Of Cycling.

Sponsoren


alt