U bent hier:

Bollenstreek Classic 2020 gaat niet door!!

26/03/2020

Bollenstreek Classic 2020 gaat niet door vanwege maatregelen Corona-virus besmetting.

Helaas hebben we moeten besluiten dit jaar de Bollenstreek Classic niet te organiseren. De huidige maatregelen voor evenementen zoals de Bollenstreek Classic gelden in ieder geval tot 1 juni 2020. Hoewel de Bollenstreek Classic gepland staat voor 6 juni geeft de overblijvend periode tot die dag ons onvoldoende tijd voor een goede organisatie. Daarnaast worden vanwege de corona crisis minder deelnemers verwacht. Gelet op de nieuwsberichten zijn wij niet de enige vereniging die besloten heeft evenementen af te gelasten. Zoals ook de profesionele wielersport tot nader order stil ligt. Op dit moment ligt de hoogste prioriteit bij de gezondheid van mensen.

Sponsoren


alt