U bent hier:

Nieuwe update Corona-virus maatregelen

25/03/2020

KNWU en NTFU hebben naar aanleiding van de aangescherpte Corona maatregelen die zijn ingesteld op 23 maart 2020 het volgende op hun website geplaatst:

Update 23 maart NTFU, 19:20 uur

Fietsen doe je solo

Het kabinet heeft besloten alle samenkomsten te verbieden tot 1 juni, waarbij ook geen ondergrens meer is van 100 personen. Ga niet meer in groepen op pad. Wil je toch fietsen? Doe dat dan alleen. Op de webskte van de NTFU delen we tips voor je solorit. Voor bestuurders van verenigingen geldt: informeer je leden dat zij niet in groepsverband mogen fietsen. Annuleer ook je clubbijeenkomsten zoals groepsritten en -trainingen tot en met in ieder geval 1 juni. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze tijden.

Update 23 maart KNWU

Wees sociaal en gebruik je verstand: #ridesolo
In deze tijden van het coronavirus is het belangrijk om het advies van de overheid op te blijven volgen: vermijd drukte en houd 1,5 meter afstand  Alleen zo beperken we de verspreiding van het virus en voorkomen we een lock-down, waar niemand op zit te wachten. Afgelopen dagen verschenen berichten op sociale media van veel mensen die nog in groepen samenkomen op de markt, in het park én ook op de fiets. Wij roepen alle fietsers in Nederland op om alleen te fietsen en elkaar hier via de hashtag #ridesolo op te attenderen via sociale media. Wees dus sociaal, gebruik je verstand en fiets alleen.

Helaas krijgen we nog steeds signalen dat er groepjes rondrijden. We weten niet of dit leden van RTV De Bollenstreek zijn maar dit kan echt niet meer. Geniet van het fietsen met dit mooi weer maar doe het alleen! Nu kan het nog.

Alle ritten, trainingen, vergaderingen en evenemementen worden geannuleerd en het clubhuis blijft gesloten tot 1 juni 2020. Laten we hopen dat we daarna weer met elkaar kunnen zijn fietsend of niet.

De besturen van de Ren- en Toervereniging raden danken jullie voor jullie begrip en medewerking!

Help en denk aan elkaar in deze moeilijke periode. We wensen jullie allemaal een goede gezondheid.

Sponsoren


alt