U bent hier:

Over de Jeugafdeling

Kom kennismaken

Wielrennen is leuk! Wil je ook een keer mee trainen, dat kan! Je kan een 4-tal kennismakings/proef-trainingen volgen. Als je zelf (nog) geen racefiets hebt kan je gebruik maken van een huurfiets (indien voorradig). Als je wilt komen crossen dien je trouwens wel te beschikken over een cyclocrossfiets of een MTB. Die kun je helaas niet huren/lenen op de club. Lees alles over de trainingen elders op onze website.

Wil je mee komen trainen, neem dan contact op met de jeugdcommissie via rtvbjeugd@gmail.com. We zullen je dan uitnodigen voor een training en alle verdere informatie per e-mail aan je doorgeven. De eerste vier keer moeten ook je ouders aanwezig zijn; dit i.v.m. de veiligheid.

Lid worden

Wil je lid worden van onze vereniging? Klik dan hier om je in te schrijven; onze contributiebedragen vind je hier.

Twijfel je nog? Bekijk dan hieronder het filmpje over ons jeugdlid Lieke van Harskamp, die in de zomer van 2023 werd geïnterviewd door de Bollenstreek Omroep over haar passie: Wielrennen!

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Sporten is belangrijk! Een kind dat lekker in zijn vel zit, presteert beter! Maar soms is er thuis te weinig geld voor de bezigheden. In dat geval kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen. Wie weet komt u ervoor in aanmerking. Het fonds kan bijvoorbeeld de contributie en/of eventueel de spullen zoals sportkleding of de huur van een fiets betalen.

Is uw inkomen niet hoger dan 130% van het sociaal minimum, dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage. Kijk op de website van ISD Bollenstreek voor de actuele bedragen.
Lees meer over het Jeugdfonds Sport en Cultuur op de website van de gemeente Lisse; hier lees je ook hoe een aanvraag in zijn werk gaat.

Sponsoren


alt