U bent hier:

Bemelman Bike Sport

Kanaalstraat 30 te Lisse - www.bemelmanbikesport.nl

De unieke mountainbike-, racefiets- en E-Bike-specialist van de Bollenstreek met eigen fiets-lakkerij Bikepaint in Noordwijkerhout. Je fiets in elk gewenst design en custom build!
Ook voor schoolfietsen en e-bikes met lage instap kan je bij Bemelman terecht. De collectie bestaat uit diverse merken. Ook repareert Bemelman alle merken fietsen.
De winkel is ontstaan vanuit passie en liefde voor het vak. Bemelman heeft alles in huis om je fiets aan te kleden en te onderhouden.

14/06/2021
Bemelman Bike Sport heeft er buiten hun vertrouwde merk nog een mooi merk bij.
Berria, voor diegene die een gepersionaliseerde fiets willen met maximale prestaties! Mooie carbon mountinabikes afgewerkt met hoogwaardige spullen in verschillende prijsklasses.

02/06/2021
Nieuws van Bemelman Bike Sport/Bikepaint/Spuiterij.
Het viel Bemelman Bike Sport de laatste tijd op dat hun klanten eigenlijk niet wisten dat er ook een Bemelman Spuiterij bestaat. En dat klanten van Bikepaint weer niet wisten dat Bemelman ook een fietsenwinkel in Lisse heeft. Bemelman is dan ook een nieuwsbrief gestart om te laten zien hoe breed hun aanbod is en om hun klanten aanbiedingen en leuke ideeën te geven.
Veel leesplezier!
https://mailchi.mp/c24fc86a954e/nieuws-van-bemelman

01/03/2021
Onze trouwe sponsor Bemelman Bike Sport heeft een nieuwe website. Deze site is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker dan de vorige, zodat informatie snel en gemakkelijk te vinden is.
Bovendien is het uiterlijk aangepast aan de sportieve huisstijl. De vorige site was al mooi, maar het team van Bemelman Bike Sport heeft er nog een mooier geheel van gemaakt.
Ook zijn de mogelijkheden om die site verder te ontwikkelen uitgebreid. De url blijft gelijk: www.bemelmanbikesport.nl. De site staat nu, maar de komende jaren blijft de website, net als de prachtige winkel en spuiterij in ontwikkeling.

Sponsoren


alt