U bent hier:

Bemelman Bike Sport

Kanaalstraat 30 te Lisse - www.bemelmanbikesport.nl

De unieke mountainbike-, racefiets- en E-Bike-specialist van de Bollenstreek met eigen fiets-lakkerij Bikepaint in Noordwijkerhout. Je fiets in elk gewenst design en custom build!
Ook voor schoolfietsen en e-bikes met lage instap kan je bij Bemelman terecht. De collectie bestaat uit diverse merken. Ook repareert Bemelman alle merken fietsen.
De winkel is ontstaan vanuit passie en liefde voor het vak. Bemelman heeft alles in huis om je fiets aan te kleden en te onderhouden.

08/03/2022
Heb jij interesse om te gaan wielrennen maar weet je nog niet zo goed hoe je moet beginnen en opbouwen of waar je op moet letten. Wij geven je natuurlijk advies en tips in de winkel maar je kan je ook aansluiten bij de RTV de Bollenstreek op de Spekkenlaan in Lisse.
Als lid van de RTV en als vaste klant van Bemelmanbikesport krijg je 10% korting in de winkel op accessoires. Onze monteur Gerard is inmiddels clubkampioen geworden, als fanatiek fietser kan hij je alles vertellen en adviseren op het gebied van mountainbiken en racefietsen.
Heb je een bedrijf en wil je de RTV de Bollenstreek sponseren? Er zijn nog plekken langs de baan vrij om je reclame op te hangen. Jouw sponsorbijdrage wordt gebruikt voor de Club.
Lees het volledige artikel in de nieuwsbrief van Bemelmanbikesport https://bit.ly/3Igkcrp.

Kortingen

Veel mensen hadden lange tijd geen zin om te shoppen: mondkapjes, sluitingstijden en geen horeca open waar je even bij kon komen met een kopje koffie. Gelukkig is dat nu voorbij! En wat hebben wij jullie gemist!
Gelukkig kunnen wij je weer zonder gedoe ontvangen en mag je weer vrijuit winkelen. Graag komen wij weer met je in contact om te horen hoe het met je is én om je te laten zien met welke ontwikkelingen wij bezig zijn zoals bijvoorbeeld de nieuwe collectie van ons nieuwe fietsmerk Simplon.
Om je aan te moedigen ons weer te bezoeken en als dank dat je ons bent blijven steunen, hebben wij de komende 2 weken knallende aanbiedingen.
Bemelmanbike sport heeft de komende week “Grabbelen & Graaien” met kortingen van 20% t/m 70% korting. Deze aanbiedingen komen niet op de website te staan.
Rogelli shirts, ondershirts, helmen, schoenen, winterjacks, zadels, fietspompen, kettingen maar ook extra korting op Aldo heren fietsen. En demo vakantiefietsen van Simplon.

PIMP MY BIKE

Naar aanleiding van onze nieuwe website hebben wij klanten naar tips gevraagd. Van de inzendingen die wij binnen hebben gekregen stak er eentje uit. Dit was het idee van Conny Spoelma. Wij hebben haar idee PIMP MY BIKE geïmplementeerd in de nieuwe website en hebben hier al leuke reacties op gehad. Conny heeft inmiddels voor haar idee een cadeau bon van Bemelmanbikesport in ontvangst genomen t.w.v. € 50,-. Dank je wel Conny!
Wil jij ook jouw fiets laten overspuiten? Check dan onze vernieuwde website.
Bemelmanbikesport is ook Bemelman Spuiterij en Bikepaint.
Bemelman Spuiterij en Bikepaint hebben de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd. Inspelen op de behoefte en aanbod van de consument heeft binnen het bedrijf voor grote veranderingen gezorgd. Een grote poedercoatoven, straalcabine, uitbreiding en vernieuwing van de spuitlakken. Hierdoor kunnen wij meer aanbieden en beter inspelen op het aanbod en de behoefte van onze klanten.
Om je nog beter van dienst te zijn én onze werkzaamheden nog beter op de kaart te zetten is er gekozen voor 1 website. De ervaring leerde dat de klanten van Bikepaint en Bemelman Spuiterij van elkaar niet duidelijk wisten wat er allemaal voor mooie dingen gemaakt worden.
Je vindt ons onder Bikepaint en Bemelman Spuiterij op hetzelfde mail en websiteadres als vanouds. De werkzaamheden die wij al voor je hebben gedaan of doen, bieden wij nog steeds aan. Wij blijven natuurlijk wel verder ontwikkelen en vernieuwen.
informatie over al onze werkzaamheden en diensten die wij je kunnen aanbieden, vindt je nu op 1 website. Hier kan je terugvinden dat wij allround zijn op het gebied van voorbehandelen, gronden spuiten, poedercoaten en schadeherstel.
https://www.bemelmanspuiterij.nl/ 

14/06/2021
Bemelman Bike Sport heeft er buiten hun vertrouwde merk nog een mooi merk bij.
Berria, voor diegene die een gepersionaliseerde fiets willen met maximale prestaties! Mooie carbon mountinabikes afgewerkt met hoogwaardige spullen in verschillende prijsklasses.

02/06/2021
Nieuws van Bemelman Bike Sport/Bikepaint/Spuiterij.
Het viel Bemelman Bike Sport de laatste tijd op dat hun klanten eigenlijk niet wisten dat er ook een Bemelman Spuiterij bestaat. En dat klanten van Bikepaint weer niet wisten dat Bemelman ook een fietsenwinkel in Lisse heeft. Bemelman is dan ook een nieuwsbrief gestart om te laten zien hoe breed hun aanbod is en om hun klanten aanbiedingen en leuke ideeën te geven.
Veel leesplezier!
https://mailchi.mp/c24fc86a954e/nieuws-van-bemelman

01/03/2021
Onze trouwe sponsor Bemelman Bike Sport heeft een nieuwe website. Deze site is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker dan de vorige, zodat informatie snel en gemakkelijk te vinden is.
Bovendien is het uiterlijk aangepast aan de sportieve huisstijl. De vorige site was al mooi, maar het team van Bemelman Bike Sport heeft er nog een mooier geheel van gemaakt.
Ook zijn de mogelijkheden om die site verder te ontwikkelen uitgebreid. De url blijft gelijk: www.bemelmanbikesport.nl. De site staat nu, maar de komende jaren blijft de website, net als de prachtige winkel en spuiterij in ontwikkeling.

Sponsoren


alt