U bent hier:

Gezocht verkeersregelaars Luba ladies Classic 2023

09/05/2023

RTV De Bollenstreek organiseert samen met een aantal vrijwilligers dit jaar alweer voor de 26e keer de Luba Ladies Classic Noordwijk (LLCN).

Om een grote wedstrijd als deze te kunnen organiseren zijn er ongeveer een zestigtal verkeerregelaars nodig! We willen je als lid van RTV De Bollenstreek vragen of je wilt helpen dit evenement weer tot een succes te maken?

De LLCN vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juni en start om 16:30 uur.

Verkeersregelaars moeten een digitale cursus volgen en op een nog aan te geven tijdstip voor de wedstrijd aanwezig zijn voor een briefing.

Op dit moment is er nog een groot te kort aan verkeersregelaars. Er zijn nog minimaal 30 vrijwilligers nodig om deze belangrijke taak in te vullen. Het gevaar bestaat, dat indien er een tekort aan verkeersregelaars blijft, dat deze mooie dames-wedstrijd niet zal kunnen doorgaan. 

Wil je ons helpen bij deze unieke nationale dames wedstrijd door de Bollenstreek en over de Boulevard van Noordwijk? Geef je dan snel op! Aanmelden, heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kan je terecht bij Piet de Ridder (pietderidder10@gmail.com) of Patrick Hassing (phassing@vrk.nl).

Sponsoren


alt