U bent hier:

Vrijwilligers gevraagd voor Luba Ladies Classic in september

18/06/2021

Namens de organisatie van de Luba Ladies Classic hierbij het verzoek zich aan te melden als vrijwilliger in de functie van verkeersregelaar tijdens de wedstrijd in september.

De verkeersregelaar krijgt van ondertaande en uitnodiging via een e-mail om een digitale cursus via het SVNL te volgen. De cursus bestaat uit het kijken van een instructievideo met aansluitend het beantwoorden van vragen.

Men ontvangt een digitaal certificaat als men de cusrsus met goed gevolg heeft afgerond. Dit papiertje moet je uitprinten en bij je houden tijdends de inzet.

De westrijd is op 11 september 2021 en kent 6 grote en 2 kleine omlopen. De verkeersregelaars worden op startegische punten op de route ingezet en worden vooraf gebrieft over de laatse stand van zaken. Tevens ontvangen zij een hesje en een tasje met broodjes, drinken en lekkernijen.

De start is om 16.30 uur en de finisch is rond 19.30 uur. Na de wedstrijd worden de verkeersregelaars verwacht in de permenance waar een buffet klaar staat en een borrel wordt gedronken op een mooie wedstrijd.

Men kan zich per direct aanmelden op het e-mailadres phassing@vrk.nl.

Uiteraard is dit alles in de normale situatie. Indien er rond die tijd nog steeds COVID-maatregelen gelden zoals de 1,50 meter, dan gaan wij niet organiseren. We gaan ervan uit dat het kan en willen daarom de verdere invlling geven aan de vergunningaanvraag waaronder ook de evenementenverkeersregelaars vallen.

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatie,

Patrick Hassing

Coordinator Veiligheid & Verkeer

06-52725733

Sponsoren


alt