U bent hier:

Verdere verscherping corona-maatregelen

17/10/2020

Na de persconferentie van 13 oktober zijn de coronamaatregelen nog weer verder aangescherpt. Niet alleen moet ons clubhuis gesloten blijven maar we moeten ook weer terug naar het rijden in groepjes van 4. In eerste instantie geldt dit voor 4 weken maar we gaan er vanuit dat dit wel langer zal gaan duren. Hoewel het zomer fietsseizoen er nagenoeg op zit zijn er groepen die in de winter door fietsen. Het bestuur doet een dringend verzoek om zich tot nader order aan de aangepaste maatregelen te houden. Bedenk dat je de weg op gaat je een vertegenwoordiger van het toerfietsen en wielrennen in het algemeen bent maar in het bijzonder een vertegenwoordiger van RTV De Bollenstreek. .

Wat betekenen de verscherpte maatregelen voor de wielersport?

Het kabinet verscherpt de regels voor samen sporten. Fietsen mag gelukkig nog, maar een belangrijke maatregel die elke wielersporter treft, is de maximale groepsgrootte van 4 personen. Samen fietsen met méér dan 4 personen mag niet, met minder wel. Ook houd je tijdens het fietsen 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen.

Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de site van de NTFU en de KNWU

Meer toelichting op de maatregelen is terug te vinden op de site van de Rijksoverheid

Sponsoren


alt